Κορονοϊός – Γιώργος Βλάχος: Το μήνυμα για την περιπέτεια που έζησε – «Τα εμβόλια με κράτησαν ζωντανό»

Author

Categories

Share

Συγκλονιστικό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο Γιώργος Βλάχος. Ο βουλευτής της ΝΔ νόσησε από κορονοϊό και περιγράφει με δραματικούς τόνους όσα έζησε.

Με μήνυμά του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της επιτροπής, Γιώργος Βλάχος, μετά τη νοσηλεία του, χτυπημένος από κορονοϊό, τονίζει τη σημασία του εμβολιασμού.

«Βρέθηκα σε απομόνωση 12 μέρες. Τα εμβόλια με κράτησαν και έδωσα και αυτή τη μάχη με τη βοήθεια γιατρών, νοσηλευτών. Το μήνυμα είναι σαφέστατο, αυτός ο κρύος θάλαμος απομόνωσης… να μην το ζήσει κανένας, Ουδείς έχει δικαίωμα να παίξει ζωή του κορώνα – γράμματα», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή Γιώργος Βλάχος που εδώ και καιρό έχει προβλήματα υγείας και νοσεί.

Ο Γιώργος Βλάχος επισήμανε πως όταν κανείς αποφασίζει να μη κάνει το εμβόλιο, τότε σε φάση που χρειασθεί διασωλήνωση ίσως είναι αργά, σημειώνοντας πως «όλα αυτά τα είδα τα ένιωσα τα έζησα».​

Ο βουλευτής της ΝΔ έστειλε και μήνυμα και προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ζητώντας να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι γιατροί που κρατούν όρθια τα νοσοκομεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share