Κώστας Αποστολάκης: Έχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου με την στροφή μου στην Oρθοδοξία

Author

Categories

Share

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα, ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος» και τον ρόλο του.

«Είχα διαβάσει για τον Άγιο Παΐσιο πριν μου γίνει πρόταση για τη σειρά. Ήμουν εντυπωσιασμένος από αυτά που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος και κάποια από αυτά τα ακολουθώ στη ζωή μου. Η πρόταση για τη σειρά έγινε με παράδοξο τρόπο άλλα εγώ τον θεωρώ θεϊκό».

«Όταν μου έγινε πρόταση να συμμετέχω στη σειρά, εγώ βρισκόμουν στο Άγιο Ορός. Η σειρά ‘Άγιος Παΐσιος’ έγινε από αγάπη, σεβασμό και από χριστιανικό πνεύμα. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στη σειρά πιστεύουν στον Χριστό», αναφέρει στη συνέχεια ο Κώστας Αποστολάκης.

«Όταν πήγα στο Άγιο Ορός ήμουν άφραγκος, σκεφτόμουν πως θέλω να μου συμβεί κάτι κάλο στη δουλεία μου.

Όλοι πηγαίνουν κοντά στον Χριστό όταν έχουν ανάγκη. H αλλαγή στην κοσμοθεωρία μου έγινε γιατί είχε κουραστεί η ψυχή μου και είπα πως αν υπάρχει Θεός ας έρθει.

Δεν έχω πει σε κανέναν τι μου συνέβη άλλα ήταν μεταφυσικό, είδα όραμα. Έχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου με την στροφή μου στην Oρθοδοξία. Ήταν πιο δύσκολη η ζωή μου πριν, που έπινα και ξενυχτούσα.

Μέσα από τη νύχτα ήρθα εδώ τώρα, ήμουν και είμαι πολύ άρρωστος ψυχικά. Όλοι μας κοιτάμε πώς θα πλύνουμε το κορμί μας άλλα δε χαλάμε ούτε ένα λεπτό για την ψυχή μας».

Ο ίδιος περιγράφει την σκηνή που τον δυσκόλεψε στα γυρίσματα της σειράς και μίλησε για τους συνεργάτες του.

«Η σκηνή μου με δυσκόλεψε περισσότερο στη σειρά είναι της κούρας όταν έγινε μονάχος ο Παΐσιος. Ο Προκοπής Αγαθοκλέους είναι ένα υπέροχο παιδί και υπέροχος ηθοποιός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share