Κώστας Μανωλάς: «Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου, ζήτω ο Ολυμπιακός»

Author

Categories

Share

Τα social media του Ολυμπιακού αλλά και του Κώστα Μανωλά “γέμισαν” με δηλώσεις… αγάπης του Έλληνα αμυντικού προς τους Πειραιώτες και τον κόσμο τους.

Ο Κώστας Μανωλάς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ομάδα της καρδιάς του και υποσχέθηκε ότι θα δώσει και την ψυχή του για να ανταποδώσει την αγάπη που δέχεται από τους “ερυθρόλευκους”.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη μου και την υποδοχή που έδειξε και υπόσχομαι ότι θα δώσω την ψυχή μου για να το ανταποδώσω. Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», ανέφερε μέσω του προφίλ του στο Instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία στο πλάι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, ο 30χρονος Έλληνας αμυντικός είχε και ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού. “Καλησπέρα στον κόσμο του “Θρύλου”. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους στο “Καραΐσκάκη”, ανέφερε μέσω του λογαριασμού του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share