Κώστας Παπανικολάου: Γήπεδο στα Τρίκαλα θα πάρει το όνομα του παίκτη του Ολυμπιακού

Author

Categories

Share

Σημαντική στιγμή για τον Κώστα Παπανικολάου. Την προσεχή Δευτέρα (26.06) ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό Τρικάλων θα πάρει το όνομά του διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Κώστα Παπανικολάου θα φέρει από την προσεχή Δευτέρα ένα ανοικτό γήπεδο στα Τρίκαλα! Ο Δήμος Τρικκαίων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ονοματοδοσίας γηπέδου στο Διαλεκτό, τόπος καταγωγής του φόργουορντ του Ολυμπιακού, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στον χώρο του γηπέδου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα περιλαμβάνει διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ, το 3on3dialekto, με τη συμμετοχή 16 ομάδων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων:

«Τη Δευτέρα η ονοματοδοσία του γηπέδου μπάσκετ «Κώστας Παπανικολάου» στο Διαλεκτό Δ. Τρικκαίων

Με μια εκδήλωση ονοματοδοσίας γηπέδου προς τιμή του Κώστα Παπανικολάου, τιμά ο Δήμος Τρικκαίων τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης. Το νέο γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό, τόπο καταγωγή του διεθνή καλαθοσφαιριστή θα φέρει το όνομά του, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στον χώρο του γηπέδου.

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ευρώπη και ΝΒΑ), κατακτώντας πλήθος τίτλων. Το νέο γήπεδο μπάσκετ αντικατέστησε το παλιό, δίνοντας ακόμη μία διέξοδο στη νεολαία του χωριού.

Η εορταστική εκδήλωση ξεκινά νωρίτερα, στις 17:30, καθώς περιλαμβάνει και διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ, το 3on3dialekto, με τη συμμετοχή 16 ομάδων (έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής)

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share