Κούγιας για την απόφαση στο Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου – Δικαιώθηκαν οι πελάτες μου τα δοκάρια»

Author

Categories

Share

Ο Ατρόμητος δικαιώθηκε σε πρώτη φάση για την αντιδικία με την ΑΕΚ για το παιχνίδι του Περιστερίου στην 21η αγωνιστική της Super League 1 και ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

Ο Κούγιας είχε αναλάβει την υπόθεση απέναντι στην ΑΕΚ και με γραπτή του δήλωση μετά την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, άφησε αιχμές κατά… πάντων.

Η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια

Σήμερα είχα τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου. Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου, δικαιώθηκαν. Ο αγώνας δυστυχώς για την εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις συνταγές Ηλιούπολης, αλλά και το συνεργείο των νέων «Φιλιππινέζων» διαιτητών των συνεχιστών της ιστορικής «παράγκας» που ο κ. Μπένετ και οι συνεργοί του ορίζουν κάθε Κυριακή, για να κονομάνε, αντί να τους στείλει σπίτι τους,
κατεξευτελίστηκαν.

Το αποτέλεσμα του δικαστικού αγώνος ήταν, μετά από μια ζωντανή διαδικασία , υπό την προεδρία τακτικού Δικαστού: ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΝΕΤ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ, ΜΑΝΟΥΧΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ κα ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ: 12 – 0.

Περαστικά και εις άλλα με υγεία.

ΥΓ. Στο επόμενο παιχνίδι που θα θέλουνε να αναβληθεί, πρέπει να ακολουθήσουνε την παλιά συνταγή της συμμορίας της Ηλιούπολης που είναι το κόψιμο των δοκαριών. Συγχαρητήρια στους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share