Κρίνεται το μέλλον της Euroleague και των πρωταθλημάτων – Η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη

Author

Categories

Share

Η Euroleague συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των εγχώριων λιγκών, πιθανότατα την προσεχή Πέμπτη, προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη της σεζόν.

Οι ισχυροί άνδρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα ψάξουν λύση για να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις, παρά τα τεράστια προβλήματα που προκαλεί ο κορονοϊός.

Σύμφωνα με την Live Sport, η Ευρωλίγκα θα θέσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τις έντεκα λίγκες που εκπροσωπούνται στις διοργανώσεις της (Euroleague και Eurocup) ακόμη και το σενάριο να σπάσει η σεζόν σε δύο κομμάτια.

Στο πρώτο μισό, θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα και τα Κύπελλα και στο δεύτερο μισό διεξαχθούν οι διεθνείς διοργανώσεις, ακόμη και με τη μορφή «φούσκας» όπως το ΝΒΑ.

Μένει να φανεί αν θα περάσει η πρόταση της Euroleague. Το σίγουρο είναι ότι έτσι όπως έχει η κατάσταση με τον κορονοϊό, δύσκολα θα τελειώσει ομαλά η σεζόν, γι’ αυτό και πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις.

Οι Λίγκες που θα εκπροσωπηθούν στην τηλεδιάσκεψη είναι των Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Τουρκίας, Ισραήλ, Λιθουανίας, Βελγίου, η VTB League, η Αδριατική και η ελληνική, για την οποία αναμένεται να συμμετέχει ο Σταύρος Δουβής.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share