Κρστιτς για το ξύλο στο Ελλάδα – Σερβία: «Υπήρχε ένταση και στη φυσούνα, έξω από τα αποδυτήρια, αλλά και στο ξενοδοχείο»

Author

Categories

Share

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το προ 13 ετών ξύλο στο φιλικό της Ελλάδας με την Σερβία, στο ΟΑΚΑ. Ο εκ των πρωταγωνιστών, Νένταν Κρστιτς αναφέρθηκε στον επεισοδιακό αγώνα των δυο ομάδων, στο τουρνουά Ακρόπολις.

Μιλώντας σε podcast, ο Νέναντ Κρσιτς αναφέρθηκε στο περίφημο ξύλο που έπεσε κατά τυη διάρκεια του Ελλάδα – Σερβία το 2010 (στη σύρραξη που είχε γίνει εντός παρκέ, είχε χτυπήσει τον Σχορτσανίτη και τραυματίσει τον Μπουρούση με καρέκλα στο κεφάλι), τονίζοντας ότι η ένταση συνεχίστηκε και εκτός του αγωνιστικο΄χώρου και αναφέροντας ότι του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με αναστολή.

«Ο Κέσελ χτύπησε τον Τσαρτσαρή, ο Μπιέλιτσα συνέχισε και έγινε χαμός. Και εγώ ξέσπασα. Η οργάνωση του παιχνιδιού ήταν κακή, δεν υπήρχε αστυνομία. Βέβαια κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι εκεί, αλλά έστω και λίγο θα μπορούσε να επέμβει αν υπήρχε κάποιος.

Λίγοι ξέρουν ότι μετά τον αγώνα υπήρχε ένταση και στη φυσούνα, έξω από τα αποδυτήρια, αλλά και στο ξενοδοχείο. Μου κατέσχεσαν το διαβατήριο, ήμουν υπό κράτηση και χρειάστηκε να πάω στην πρεσβεία για να δώσω κατάθεση. Δεν ήθελα να πω γιατί με προσήγαγαν, εμένα που ήμουν αρχηγός και αν θα έκαναν το ίδιο αν επρόκειτο για τον αρχηγό της ομάδας των ΗΠΑ.

Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά άξιζα αυτό που συνέβη. Μετά μου επέβαλαν τρία χρόνια με αναστολή και δεν επιτρεπόταν να προκαλέσω ξανά πρόβλημα στην Ελλάδα», τόνισε ο Κρστιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share