Κύπελλο Αγγλίας: Ημιτελικός – τεστ στο Γουέμπλεϊ με επιστροφή οπαδών

Author

Categories

Share

Ο ημιτελικός του FA Cup μεταξύ Λέστερ και Σαουθάμπτον έχει επιλεγεί από την κυβέρνηση της Αγγλίας, ως το πρώτο ποδοσφαιρικό test-event, για την επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Dailymail», περί τους 4.000 φίλοι του ποδοσφαίρου θα φιλοξενηθούν στο Γουέμπλεϊ, στις 18 Απριλίου, στον  ημιτελικό του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας, Λέστερ – Σαουθάμπτον.

Όπως όμως τονίζεται, τα συγκεκριμένα άτομα δεν θα είναι οπαδοί των δυο ομάδων, αλλά κάτοικοι ενός λονδρέζικου δήμου και πιο συγκεκριμένα του Μπρεντ, που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο.

Το test event θα χρησιμεύσει για να βρεθεί ο ασφαλέστερος τρόπους μετακίνησης και παραμονής κόσμου στις εξέδρες, τηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις. Γι’ αυτό το λόγο, δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε οπαδούς των δυο ομάδων.

Από την αγγλική κυβέρνηση ελπίζουν ότι τα… συμπεράσματα που θα βγουν από αυτόν τον ημιτελικό αλλά και τα υπόλοιπα test-event που θα γίνουν, θα αυξήσουν την πιθανότητα, ο τελικός του FA Cup (15 Μαΐου) να γίνει μπροστά σε 20.000 άτομα.

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα μια λίστα με περίπου 14 πιλοτικά γεγονότα. Στον… κατάλογο βρίσκεται και ο τελικός του Carabao Cup στις 25 Απριλίου.

Αν όλα πάνε καλά και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, το στάδιο Γουέμπλεϊ (90.000 θέσεων) ελπίζει να δεχτεί 45.000 οπαδούς για τον ημιτελικό και τον τελικό του Euro 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share