Κύπελλο Ελλάδας: Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου παρουσία εκπροσώπων των ομάδων η κλήρωση

Author

Categories

Share

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, το μεσημέρι (14:00) της Τετάρτης (29/12) θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας για την προημιτελική και την ημιτελική φάση, καθώς και την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση θα έχουν δικαίωμα μιας εκπροσώπησης στη διαδικασία της κλήρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκονται οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Παναιτωλικός, Λαμία κι Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott» θα διενεργηθούν οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας για την προημιτελική και την ημιτελική φάση, καθώς και την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής η ΑΕΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Άρης, η Λαμία, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση θα έχουν δικαίωμα μιας εκπροσώπησης στη διαδικασία της κλήρωσης, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share