Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Φωτογραφίες από τη βάπτιση των παιδιών τους

Author

Categories

Share

Μία πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, αφού βάπτισαν τις κόρες τους.

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, μετά από αρκετές φορές που άλλαξαν την ημερομηνία του μυστηρίου, αποφάσισαν τελικά το απόγευμα του Σαββάτου 12/06 να βαπτίσει τα δύο παιδιά του. Μπορεί ο καιρός να είναι συννεφιασμένος και βροχερός στις περισσότερες περιοχές της Αττικής, όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να χαλάσει τα σχέδια του ζευγαριού.

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:00 μ.μ στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση θέλησαν αυτή τη σημαντική ημέρα να μοιραστούν τη χαρά τους, εκτός από τις οικογένειές τους, με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Λίγο μετά τις 17:00 μ.μ άρχισε να διακοσμείται ο χώρος και να γεμίζει με μπαλόνια και λουλούδια σε ροζ και λευκό χρώμα. Οι ευτυχισμένοι γονείς επέλεξαν το θέμα της βάπτισης να είναι οι κύκνοι.

Η Βασιλική Μιλλούση έλαμπε στο λευκό εντυπωσιακό φόρεμά της, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με τα φορέματα των δύο κοριτσιών της. Όσο για τον Λευτέρη Πετρούνια, εκείνος φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

Δείτε στο tlife.gr αποκλειστικές φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share