Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η γνωριμία, η σχέση και η μαγειρική

Author

Categories

Share

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε μία μοναδική κατάθεση ψυχής. όσα δεν γνωρίζετε για οτν γνωστό σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησαν πρώτη φορά στην τηλεόραση για τη σχέση τους στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν ο σεφ είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε.

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά» απάντησε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη γνωριμία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο; Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είπε: «Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός. Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο.

Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Όταν το δίλημμα «ποδόσφαιρο ή θεατρική πρεμιέρα» τέθηκε και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλου, εξομολογήθηκε:

«Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έτσι πρωτογνωριστήκαμε με τον Λεωνίδα. Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αποκαλύπτοντας το πώς ξεκίνησε η γνωριμία τους.

Σωτήρης Κοντιζάς: Είναι τρομερά οργανωτικός στην κουζίνα. Ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς «εξομολογείται» τα πάντα για το φίλο του Λεωνίδα Κουτσόπουλο. στην Έλενα Κατρίτση.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Σπίτι μου δεν μαγειρεύω, μου αρέσει πολύ το junk food. Ο γνωστός σεφ μιλάει για τη σχέση του με τον Αθηναγόρα Κωστάκο αλλά και τις συνήθειες του αναφορικά με το φαγητό στο σπίτι του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share