Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η κοινή φωτογραφία και το χιουμοριστικό μήνυμα

Author

Categories

Share

Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται πως ζει τους τελευταίους μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο πλευρό της Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Ο σεφ και κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα καλύτερά του. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef βρίσκεται σε σχέση με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, την οποία είδαμε να συμμετέχει στην αγαπημένη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».

Το ζευγάρι ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποφεύγουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθώντας έτσι να τη διαφυλάξουν.

Ωστόσο, αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου σε κοινά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια εξόδων τους. Αν και διακριτικοί, οι δυο τους δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν τα βλέμματα των φωτογράφων.

Το τελευταίο διάστημα η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που έχει δημιουργήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Έτσι, πολλές φορές ο κριτής του MasterChef, προσπαθώντας να προωθήσει την εκπομπή της συντρόφου του, δημοσιεύει στους λογαριασμούς του στα social media φωτογραφίες της.

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία αποκαλύπτοντας πως πρόκειται να παρουσιάσουν μια εκπομπή μαζί. Μάλιστα, τη φωτογραφία αυτή ο γνωστός για το χιούμορ του σεφ, συνόδευσε με μια ατάκα που αντιπροσωπεύει πολλά ζευγάρια.

«Τι έχεις; Τίποτα», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως λεζάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share