Λιόλιος: «Μαύρη σελίδα η διοίκηση Πρωτοδικείου, δεν ήθελα να είμαι μέλος»

Author

Categories

Share

Ως «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ χαρακτήρισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, τη διοίκηση πρωτοδικείου στην Ομοσπονδία.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Προμηθέα με τον Άρη ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο στην ΕΟΚ και την απόφαση του, να μην είναι μέλος της.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε: «Δήλωσα πως δεν θέλω να είμαι μέλος της διοίκησης Πρωτοδικείου. Θεωρώ πως δεν γίνεται να υπάρχει υποψήφιος πρόεδρος σε αυτή την διοίκηση, δεν θέλω να κάνω χρήση των 220 σωματείων που είναι στο πλευρό μας. Σέβομαι απόλυτα όμως την απόφαση του δικαστηρίου.

Πρέπει η υπάρχουσα διοίκηση να προκηρύξει εκλογές βάσει του νόμου. Δεν μπορεί να μην το κάνει, αν δεν μπορεί να το κάνει εκπίπτει άμεσα. Έστω κι αν προσπαθούν να καθυστερήσει η διαδικασία, οι εκλογές θα γίνουν. Μέλημά μου, εφόσον εκλεγώ, είναι να είμαστε μαζί μια ομάδα για την επόμενη μέρα, ακόμη και με τους άλλους υποψηφίους. Όποιος εθελοντικά θέλει να προσφέρει για το καλό του μπάσκετ, θα τον έχω μαζί μου. Είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ η σημερινή κι  η αυριανή που θα αρχίσει η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου. Ελπίζω να κλείσουμε όλοι αυτή τη μαύρη πόρτα για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα με μια νόμιμη εκλογική διαδικασία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share