Λουκία Παπαδάκη: Για να είσαι καλός στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να την αγαπάς

Author

Categories

Share

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική της διαδρομή και την εμπειρία από την παρουσίαση.

Υπήρξε μια περίοδος αποχής από την τηλεόραση. Ήταν επιλογή σας να πάρετε αυτή την απόσταση;

Όχι, απείχα από την τηλεόραση όσο δεν γινόταν τηλεόραση! Όταν γινόταν, ήμουν εκεί.

Εκτός από την υποκριτική, έχετε ασχοληθεί και με την παρουσίαση. Έχουμε χρόνια να σας δούμε σε αυτόν τον ρόλο. Θα σας ενδιέφερε να το επιχειρήσετε ξανά;

Αυτό ήταν σε μια άλλη εποχή, που όλα ήταν καινούργια και δεν είχαν ξαναγίνει. Συνέβη, αλλά δεν ήταν κάτι που το επεδίωξα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, όμως, από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει να το κάνω ξανά, εκτός αν προκύψει μια πρόταση που αφορά πράγματα δικά μου, με τα οποία ασχολούμαι.

Υπάρχουν άνθρωποι που παρουσιάζουν εξαιρετικά, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Για να είσαι καλός στην τηλεόραση, είναι πολύ σημαντικό να την αγαπάς. Όταν αγαπάς το μέσον, το σέβεσαι, άρα σέβεσαι και τους αποδέκτες, το προϊόν που υπηρετείς και κυρίως τον εαυτό σου.

Παράλληλα, έχεις τη συναίσθηση των ευθυνών, καθώς αρθρώνεις δημόσιο λόγο. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται στην κουζίνα του σπιτιού μας, στην καφετέρια με τους φίλους μας, στην κρεβατοκάμαρα μας με τον σύζυγο μας και άλλα που λέγονται δημοσίως. Αυτός ο διαχωρισμός ομολογώ ότι πάσχει λίγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share