Λουλούδια στο άδειο έδρανο της Μαριέττας Γιαννάκου

Author

Categories

Share

Ένα μπουκέτο λουλούδια είχε τοποθετηθεί πάνω στο άδειο έδρανο όπου καθόταν η αείμνηστη Μαριέττα Γιαννάκου η οποία έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή. 

Το κλίμα ήταν βαρύ ειδικά από τους συναδέλφους της οι οποίοι κάθονταν κοντά της όλα τα χρόνια της θητείας της στην Βουλή.

«Κυρίες και κύριοι βουλευτές, θέλω να ξεκινήσω τιμώντας τη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, που θα μας συνοδεύει όλους. Είναι η πρώτη μας συνεδρίαση μετά την απώλεια μιας μεγάλης Ελληνίδας, μιας σπουδαίας γυναίκας, μιας μαχήτριας της παράταξης, μιας καλής φίλης, μιας πραγματικής αγωνίστριας της ζωής. Και κανείς δεν θα λησμονήσει τις κοινοβουλευτικές της πρωτοβουλίες, και στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες, τους αγώνες της για την παιδεία, κατά των ναρκωτικών, για τα δικαιώματα των γυναικών. Την αποχαιρετούμε σήμερα με συγκίνηση και με ευγνωμοσύνη», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share