Λουτσέσκου: «Πρωτάθλημα, τίτλοι και ευρωπαϊκή πορεία με τον ΠΑΟΚ»

Author

Categories

Share

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στη Ρουμανία μετά την παρουσίαση του από τον ΠΑΟΚ, με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

«Είναι μία διαφορετική περιπέτεια, είχε σημασία για μένα το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ πέρασα τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου, δύο εκπληκτικά χρόνια και αυτό με έκανε να επιστρέψω! Βρήκα μια ζεστή και ισορροπημένη ατμόσφαρα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν από εμένα νίκες και αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Ήταν η μεγαλύτερη συνέντευξη Τύπου που έδωσα στη ζωή μου, δεν ήταν καθόλου εύκολο (σ.σ. γελάει)» ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου.

Για τη ρήτρα των εφτά εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε: «Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και να έχω αποτελέσματα. Μου εύχομαι τρία χρόνια επιτυχίας. Πρωτάθλημα, τίτλοι και πορεία στο Europa Conference League. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να έχουμε πρόσβαση στο Champions League. Είμαι προπονητής που πάντα δούλευε με αυτό που έβρισκε.

Αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, καλώς, αν όχι είμαι υποχρεωμένος να δώσω σε αυτήν την ομάδα μεγαλύτερη αξία και εμπιστοσύνη. Ήταν μια απόφαση ψυχής ο ΠΑΟΚ. Δεν κάνω τις επιλογές μου με συγκεκριμένη στρατηγική, αλλά συναισθηματικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share