Μαρία Φραγκάκη – Φάρμα: Η ζωή συνεχίζεται και με βρίσκει ακόμη πιο δυνατή

Author

Categories

Share

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ – ΦΑΡΜΑ: Άφησε πίσω της τη Φάρμα και τις… πικρίες, και με μία ανάρτησή της στο Instagram στέλνει το δικό της μήνυμα.

H δημοσιογράφος Mαρία Φραγκάκη, αποχώρησε από την Φάρμα, έχοντας πολλές πικρίες, ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας έκανε τον δικό της απολογισμό με μία ανάρτησή στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

«Έζησα σε μια άλλη εποχή, όπου τα εύκολα ήταν τελικά δύσκολα. Όπου ο χρόνος κυλούσε αργά, αλλά ταυτόχρονα πολύ γρήγορα, γιατί έπρεπε να κάνεις άπειρες δουλειές για να επιβιώσεις. Όπου η μέρα ξεκινούσε χαράματα & τελείωνε όταν σουρούπωνε.

Έζησα μέσα σε έναν μήνα, μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, στα μέσα του 20ου αιώνα, σε συνθήκες ενός απομακρυσμένου ορεινού χωριού της Ελλάδας, όπου τίποτα δεν ήταν όπως είναι σήμερα.

Χωρίς θέρμανση, χωρίς μπάνιο, χωρίς άφθονο φαγητό, χωρίς ζεστό νερό, χωρίς καμία επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο. Ζορίστηκα, πείνασα, κρύωσα, χτύπησα, δούλεψα πολύ, κάνοντας δουλειές που δεν ήξερα, αλλά έμαθα.

Έμαθα να συμβιώνω με αγνώστους, με τους οποίους στην πορεία γίναμε φίλοι ή αντιλήφθηκα ότι με κάποιους δε θα γινόμασταν ποτέ. Γέλασα όμως πολύ και με την ψυχή μου, έπαιξα σαν μικρό παιδί, τραγούδησα δυνατά, σαν να μη με ακούει κανείς, έκανα φίλους ζωής. Γνώρισα από κοντά τη φύση και τα ζώα, έμαθα πολλά καινούργια πράγματα, πήρα πολλά μαθήματα ζωής, είδα τα όριά μου, έκανα επαναπλαισίωση. Εκτίμησα πολλά & κυρίως τα απλά πράγματα.

Εμπειρία ζωής. Αυτό ήταν η Φάρμα για μένα. Μια απολύτως διαφορετική ζωή για μένα, που δύσκολα θα τη βίωνα, αν δε συμμετείχα στη @farma.greece του @ant1tv.

Ένιωσα όμως έντονα και τη δική σας αγάπη, με τα ζεστά μηνύματα υποστήριξης που μου έχετε στείλει & που συνεχίζετε να μου στέλνετε. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλη αυτή την αγάπη. Ευγνώμων που έκανα και άλλους φίλους, ΕΣΑΣ, που μπορεί να μη γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά με στηρίξατε περισσότερο και από “κολλητούς”.

Η ζωή συνεχίζεται & με βρίσκει πλέον ακόμη πιο δυνατή & με την επιβεβαίωση αυτού που ούτως ή άλλως ήξερα:

Οτι είναι ωραία αίσθηση να μην καταπατάς τις αξίες σου για κανέναν & για τίποτα. Προχωράμε», έγραψε στο μήνυμά της η Μαρία Φραγκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share