Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει με μπικίνι στα 51 της και εντυπωσιάζει

Author

Categories

Share

«Οι άνθρωποι της Αστυπάλαιας, σε υποδέχονται με μία μεγάλη αγκαλιά», το μήνυμα της Μαρίας Ναυπλιώτου στο Instagram.

Η Μαρία Ναυπλιώτου έχει τον τρόπο να κερδίζει τις εντυπώσεις.,.. Διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο καθημερινά τροφοδοτεί με φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της. Τις τελευταίες ημέρες, η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν εκτός Αθηνών, αφού ξεκίνησε μαζί με τις φίλες της τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Πρώτος προορισμός για φέτος αποτέλεσε η Αστυπάλαια.

Η Μαρία Ναυπλιώτου έκανε το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην πρωτεύουσα και επισκέφτηκε το γραφικό νησί των Δωδεκανήσων, προκειμένου να ξεκουραστεί και να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Μαρία Ναυπλιώτου μοιραζόταν διάφορα στιγμιότυπα από τις βόλτες τους.

Το βράδυ της Δευτέρας, η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από τη θάλασσα.

Η Μαρία Ναυπλιώτου μπορεί να διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, όμως διαθέτει μία άψογη σιλουέτα. Η ίδια ποζάρει ξαπλωμένη μέσα στο νερό και εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβαση η Μαρία Ναυπλιώτου στο Instagram:

«Γύρω στα τέλη Μαίου η φίλη μου Ζέτα Δούκα, μου ανακοίνωσε ότι θα πηγαίναμε στην Αστυπάλαια! Πριν πολλά χρόνια είχα επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο νησί, αλλά η φετινή εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Εκτός από την γαλήνια, θετική ατμόσφαιρα και την ομορφιά αυτού του νησιού, υπήρχε αυτή τη φορά και ένα ακόμη πιο σημαντικός παράγοντας. Οι άνθρωποι της Αστυπάλαιας, σε υποδέχονται με μία μεγάλη αγκαλιά. Η φιλοξενία τους, υπακούει στους όρους μίας άλλης εποχής, όταν δεν υπήρχε τίποτα πιο ιερό από τον επισκέπτη! Με ανοιχτά σπίτια, φροντίδα, χιούμορ, ζεστασιά!

Η μόνη τους έγνοια είναι να σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι, για να ξεκουραστείς και να νιώσεις οικεία.

Τα καταλύματα, τα εστιατόρια, οι υπηρεσίες κάθε είδους, αποπνέουν υψηλή αισθητική, αρχοντιά και ευγένεια.

Μαζί με όλα αυτά, δένονται μαζί σου και σε κάνουν και σένα, να δημιουργείς δεσμούς και φεύγοντας, ξέρεις ότι έχεις κάνει καινούριους φίλους.

Στις εποχές που ζούμε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι covid-free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εβδομάδα που περάσαμε κοντά σας και πολύ σύντομα ευχόμαστε να είμαστε πάλι όλοι μαζί», σημειώνει μεταξύ άλλων η Μαρία Ναυπλιώτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share