Μαριαλένα Ροζάκη: Ο χωρισμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Βούρκωσε όταν μίλησε για την κόρη της

Author

Categories

Share

«Καμιά δυσκολία δεν μπορεί να αντέξει μπροστά στο χαμόγελο του παιδιού μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ροζάκη, καλεσμένη στην εκπομπή [email protected]

Η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Αρετής, στην τηλεοπτική σειρά «Καφέ της Χαράς», μίλησε στην εκπομπή [email protected] μεταξύ άλλων για τον νέο της ρόλο ως μητέρα, καθώς πριν από τρεις μήνες περίπου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Τον χωρισμό μου δεν τον επέλεξα. Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα αλλά εντάξει η ζωή δεν φέρνει πάντα το ιδανικό.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι αυτό που μας δίνει η ζωή και όταν αυτό που σου δίνει είναι η τεράστια ευλογία, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού, είναι να το δεχτείς με σεβασμό, με αγάπη και να το αγκαλιάσεις», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Είχα μία σχέση, ήμασταν καιρό μαζί. Παρόλο που η σχέση μας δεν είχε τη συνέχεια που θα περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη. Αυτό που έχει σημασία είναι πως εγώ ποτέ δεν κρατάω κακία, ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα γιατί χάρη στη σχέση μας απόκτησα το παιδί μας», πρόσθεσε η Μαριαλένα Ροζάκη.

«Το κοριτσάκι μου με κάνει να μην χάνω το χαμόγελό μου. Όταν μου χαμογελάει, χαμογελάει ο κόσμος όλος.

Οπότε καμία δυσκολία και καμία στεναχώρια δεν μπορεί να αντέξει όταν στον αντίποδα βρίσκεται το μωρό μου.

Η γυναικολόγος μου ήταν το στήριγμά μου. Έκανε το ταξίδι της εγκυμοσύνης μου μαγικό. Τη στιγμή της γέννας αντί να αισθάνομαι τη μοναξιά που θα περίμενε κανείς από την έλλειψη του συντρόφου μου, εγώ ένιωθα ότι γεννάω μέσα σε μία αγκαλιά, γιορτάζοντας την ζωή που έρχεται», συμπλήρωσε συγκινημένη η Μαριαλένα Ροζάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share