Μαρίνα Πατούλη σε Λιάγκα και Σκορδά: «Ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε»

Author

Categories

Share

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Μαρίνα Πατούλη on air για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, και εκείνη… ανταπέδωσε την ερώτηση.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό“ βρέθηκε η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17, Μαρίνα Πατούλη, και μίλησε για όλα. Στην έναρξη, όμως, της συζήτησής τους, ο Γιώργος Λιάγκας, ρώτησε τη Μαρίνα Πατούλη για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της.

Τότε, η ίδια απάντησε στην ερώτηση με ερώτηση και απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα ζήτησε να μάθει, αν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι με τη Φαίη Σκορδά ισχύουν.

«Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη Σκορδά, γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε;».

Η αμηχανία στο πλατό του “Πρωινού” ήταν έντονη, όμως τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, αναφέροντας στον αέρα της εκπομπής:

«Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση.

Για μένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί.

Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική.

Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share