Μαρινάκης: Οργισμένο ποστάρισμα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λαμία

Author

Categories

Share

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε.. περίπατο στην έδρα της Λαμίας με 6-0, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο, πάνω στον οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν οι παίκτες του

Με μήνυμα του στα social media, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την οργή του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Λαμίας, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον τοπική ομάδα, τονίζοντας ότι οι δεν είναι ούτε για γαϊδούρια.

«Είναι πραγματικά ντροπή να είναι αυτή η εικόνα της Super League και δεν τιμά την ίδια τη διοργανώτρια, τους χορηγούς της και όσους θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβάθμισή του», σχολίασε ο κ. Μαρινάκης.

Η ανάρτηση

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας όχι μόνο για την ευρεία νίκη αλλά κυρίως για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν και το ρίσκο που πήραν να αγωνιστούν μέσα στο βούρκο και τη λάσπη.

Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν στέκονται ούτε γαϊδούρια, όχι επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου.

Είναι πραγματικά ντροπή να είναι αυτή η εικόνα της Super League και δεν τιμά την ίδια τη διοργανώτρια, τους χορηγούς της και όσους θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβάθμισή του.

Η Super League οφείλει να πάρει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξαναγίνει ποτέ αγώνας της σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.»

Πηγή: newsit.gr

Author

Share