Μάριος Γεωργιάδης για Βασίλη Λεβέντη: Μας είπε ότι πήγε να «φύγει» δύο φορές

Author

Categories

Share

Στον σοβαρότατο κίνδυνο που διέτρεξε η ζωή του Βασίλη Λεβέντη, αλλά και τον μεγάλο αγώνα έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφέρθηκε ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. «Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε κάποια περίεργη ώρα (…) και τι μπορεί να ακούσω», είπε μεταξύ άλλων. 

Κατά την διάρκεια των 75 ημερών που έμεινε στο νοσοκομείο, ο Βασίλης Λεβέντης «κινδύνευσε πάρα πολύ». Ενώ ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με κορονοϊό, έπαθε έμφραγμα και περίπου 3 ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που επιβάρυναν πολύ την κατάσταση της υγείας του. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων λέει στους δικούς του ανθρώπους ότι δυο φορές πήγε «να φύγει» αλλά τελικά τα κατάφερε.

Η «μάχη» όμως δεν τελείωσε ακόμα, καθώς – όπως εξήγησε ο Μάριος Γεωργιάδης – κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί η αποκατάστασή του. «Έχει θέληση, πρέπει να ακολουθήσει και το σώμα», είπε και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή ο πατέρας του στέκεται πάρα πολύ δύσκολα στα πόδια του υποβασταζόμενος και κάνει δειλά –δειλά κάποια βήματα.

«Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε κάποια περίεργη ώρα (…) και τι μπορεί να ακούσω», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης και ευχαρίστησε τους εντατικολόγους, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λέγοντας πως χωρίς αυτούς, ο πατέρας του δεν θα ήταν σπίτι.

«Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα περνούσε όλη αυτή την ταλαιπωρία», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι η μητέρα του που τον φρόντιζε για 10 ημέρες ενώ νοσούσε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο δεν κόλλησε.

Ο λόγος που δεν είχε εμβολιαστεί ο κ. Λεβέντης ήταν ότι είχε φοβίες λόγω των υποκείμενων νοσημάτων του, κάτι που «αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος».

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share