Μάρκος Λεζές: Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα, o γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω

Author

Categories

Share

Συγκλονιστικά όσα ανέφερε ο αγπαημένος ηθοποιός Μάρκος Λεζές, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Μάρκος Λεζές, καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε για τη συγκλονιστική ιστορία ζωής του.

Όπως εξομολογήθηκε, σε ηλικία 16 ετών έμαθε ότι είναι υιοθετημένος.

«Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα. Πώς είναι όταν βγάζεις το δέρμα κι είναι από κάτω κόκκινο; Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου είπε ότι θα πάρω εγώ το παιδί κι αν ζήσει έζησε.

Με έδωσαν στο θείο μου, που ήταν αδερφός της βιολογικής μάνας μου. Η θεία μου με πήγε σε ένα γιατρό και της είπε θα τον κάνεις μπάνιο με φύλλα λεμονιάς και πράγματι μέσα σε 15 ημέρες έβγαλα δέρμα», είπε ο Μάρκος Λεζές.

«Εγώ ήξερα ότι είμαι μοναχοπαίδι. Στα 16 μου το έμαθα, μου είπαν τα αδέρφια μου ότι δεν είμαστε ξαδέρφια αλλά αδέρφια. Δεν ένιωσα καλά, έφυγα από το σχολείο.

Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι για να το ξεπεράσω. Είναι πολύ άσχημο να μην το ξέρεις. Οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν», ανέφερε ο Μάρκος Λεζές.

Ο Μάρκος Λεζές αποκάλυψε επίσης πως πριν σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω, τα παράτησε όλα και πήγε στο Άγιο Όρος.

«Έφυγα, έμεινα με έναν γέροντα το 1984, αφού είχα γυρίσει από την Αμερική από την περιοδεία με τον Χατζηχρήστο. Με την περιοδεία είχα συνδυάσει σε αγώνες καράτε.

Τι γίνεται τώρα; Το 1984, στα ντουζένια μου, άρχισαν να μη με θέλουν και να μην έχω δουλειά. Με έπιασε μία απογοήτευση, μία κατάθλιψη, φόρτωσα το δισάκι μου στον ώμο -αυτά όλα τα γράφω σε βιβλίο γιατί είναι αληθινή ιστορία- και πήγα στο Άγιο Όρος.

Έκατσα εκεί αρκετό καιρό, γύρω στον έναν μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Λεζές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share