Ματθίλδη Μαγγίρα: Εγώ ήμουν πιο ερωτιάρα από την Μπέττυ, ήταν πιο επιλεκτική

Author

Categories

Share

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και την αδερφή της, Μπέττυ.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για τη φυλή των «Αρκτούριανς» που ανήκει, εξηγεί τον λόγο που δεν υπάρχει για εκείνη ο χρόνος και παραδέχεται πως χώρισε λόγω του… Μπετόβεν.

«Είχα και πολύ ωραίους άνδρες και όχι τόσο ωραίους, ήταν να μου κλικάρει και η προσωπικότητα του άλλου», ανέφερε αρχικά η καλλιτέχνης, ενώ με ειλικρίνεια παραδέχθηκε: «Έχω χωρίσει με σχέση γιατί ο σύντροφος μου έλεγε πως ο Μπετόβεν είναι μεγαλύτερος συνθέτης από τον Μότσαρτ».

Μιλώντας για την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Η ιστορία δείχνει ότι εγώ ήμουν πιο ερωτιάρα από την Μπέττυ, ήταν πιο επιλεκτική και προσεκτική, εμένα δεν υπήρχαν τέτοια».

Σε ερώτηση σχετικά με τη Eurovision, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε μεταξύ άλλων: «Από την Eurovision έχω ζήσει ωραίες στιγμές και ωραίους εφιάλτες.

Είχα δει στον ύπνο μου ότι βγήκαμε 7οι στην Eurovision και τελικά σε αυτήν τη θέση βγήκαμε.

Από τότε που ‘έφυγε’ η μητέρα μου δεν έχει έρθει στα όνειρά μου, ήρθε στην κόρη μου και είπε ότι είναι καλά και να προσέχουμε τον παππού».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share