Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δημοσιογράφος ρώτησε τον πρωθυπουργό πόσο «καψούρης» είναι

Author

Categories

Share

Φοβερά αντανακλαστικά επέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (14.02.2023) στην Κοζάνη. Και αυτό γιατί, η ερώτηση ενός δημοσιογράφου ξέφυγε από τα συνηθισμένα και με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν δίστασε να ρωτήσει τον πρωθυπουργό… πόσο καψούρης είναι.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Τρίτης (14.02.2023), στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κοζάνη, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα περιφερειακά ΜΜΕ της Δυτικής Μακεδονίας. Κάποια στιγμή λοιπόν τον λόγο πήρε ένας δημοσιογράφος από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Καψούρα» και δεν δίστασε με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να ρωτήσει τον πρωθυπουργό πόσο… καψούρης είναι. 

Με τον πρωθυπουργό να χαμογελά και να απαντά στον δημοσιογράφο: «Επιτέλους, μια ερώτηση που ταιριάζει στο κλίμα των ημερών. Κοιτάξτε, συνοδεύομαι από την σύζυγό μου, την οποία κάλεσα να έρθει μαζί μου στην δυτική Μακεδονία, την οποία αγαπώ πολύ. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους. Οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν όμως μόνο σήμερα, αλλιώς δεν θα υπήρχε το ράδιο Καψούρα». 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share