«Με απέρριψαν από την τηλεόραση, έχουν πει ότι είμαι κακόγουστος και άσχημος», είπε ο Λάκης Γαβαλάς

Author

Categories

Share

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι πρόσφατα απορρίφθηκε από την τηλεόραση, αλλά δεν το πήρε… κατάκαρδα και όπως είπε ο γνωστός επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας, γέλασε πολύ, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει ακούσει διάφορα για εκείνον όπως ότι είναι «κακόγουστος και άσχημος».

Ο επιχειρηματίας και γνωστός σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς μίλησε πρώτα απ’ όλα για τις γνωστές… εκκεντρικές εμφανίσεις του.

«Αφού δεν μπορώ να κάνω Τρωάδες σε ένα αρχαίο θέατρο, τα φοράω στην καθημερινή μου ζωή», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Δύο στη Μία» της ΕΡΤ.

«Κι εκτός των άλλων, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσα να ανταγωνιστώ. Είναι ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης, με τις υπέροχες περικεφαλαίες ή ακόμη και η ένδοξη στρατιά της Εκκλησίας μας, που φοράει σταυρούς μεγαλύτερους από το μπόι του παιδιού που βαφτίζουν και τόσο μακριά ρούχα που δεν φοβούνται μην πατήσουν το στρίφωμα», προσθέτει με χιούμορ ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας.

«Μου ‘χουν πει ότι είμαι και κακόγουστος και άσχημος. Μάλιστα τώρα τελευταία μου είπαν ότι με απέρριψαν από ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είχα καιρό να πάω κωμωδία και γέλασα πολύ», αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Έχω φιλοξενηθεί στη γαλλική Vogue και όχι στην ελληνική, γιατί μάλλον μιλάω καλύτερα τα γαλλικά στη μόδα παρά τα ελληνικά στο χωριό», κατάληξε ο Λάκης Γαβαλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share