Μια ασφάλεια υγείας στα μέτρα σας

Author

Categories

Share

Γίνεται; Θα αναρωτηθεί κανείς. Κι όμως, γίνεται.

Πόσες φορές χρειάστηκε να απευθυνθείτε σε γιατρό της επιλογής σας και όταν θελήσατε να αποζημιωθείτε από το ταμείο σας, δεν ακούσατε «δεν καλύπτεται αυτή δαπάνη» ή «το κόστος για τον ασφαλισμένο…».

Πόσες φορές δεν σκεφτήκατε πόσο θα θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ασφαλιστικής σας κάλυψης;

Η υγεία είναι το απόλυτο, το υπέρτατο αγαθό. Το πιο σημαντικό για εμάς και όσους αγαπάμε. Γιατί να μην είναι στο χέρι σας η ασφάλεια υγείας σας;

Τώρα, μπορεί να είναι. Εύκολα. Απλά. Στα μέτρα σας. Αρκεί να «πατήσετε»… on!

Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Life On της Generali είναι αυτό που θα φέρει την ασφάλεια υγείας στα μέτρα σας και τον έλεγχο στα χέρια σας.

Με το Life On μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλαπλών καλύψεων, να δημιουργήσετε τον συνδυασμό που ταιριάζει στο προφίλ και τις ανάγκες σας και αποκτήσετε το δικό σας, ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.

Life On σημαίνει…

Η κοσμοθεωρία της Generali είναι πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστά μοναδικός και μοναδικά ξεχωριστός. Και αυτό το εφαρμόζει και στα προγράμματα που αφορούν στην ασφάλεια υγείας.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις της ζωής και τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, η Generali εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες και τις παροχές της με ένα 360ο μοντέλο ασφάλισης: το Οικοσύστημα Υγείας Life On.

Πρόκειται για ένα ολιστικό πρόγραμμα Υγείας που σας δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας επιλέγοντας όσες παροχές και καλύψεις χρειάζεστε για εσάς ή και την οικογένειά σας.

Με βασικούς άξονες την πρόληψη, την εξωνοσοκομειακή κάλυψη, τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την αποκατάσταση, το Οικοσύστημα Υγείας της Generali βάζει εσάς στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας μία πληθώρα επιλογών (όπως ο υπολογισμός ασφαλίστρων υγείας πχ) για να διαλέξετε εσείς, αυτές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας, στις ατομικές ή οικογενειακές σας ανάγκες.

Το Life On έχει πέντε άξονες προστασίας:

 • Πρόληψη
 • Γιατροί και Εξετάσεις
 • Νοσηλεία
 • Αποκατάσταση
 • Υπηρεσίες

Σε ό,τι αφορά στους προληπτικούς ελέγχους, υπάρχουν τρία πακέτα (για άνδρες, γυναίκες και παιδιά), ενώ μπορείτε με το On Demand να εξατομικεύσετε ακόμη περισσότερο το ετήσιο check up σας και να επιλέξετε επιπλέον εξετάσεις με πιο εξειδικευμένο χαρακτήρα. Όποιο κι από τα 3 πακέτα κι αν επιλέξετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιπλέον προληπτικούς ελέγχους με έκπτωση στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα.

Με ειδικά σχεδιασμένες και διαφορετικής έκτασης προληπτικές εξετάσεις, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο σας, για να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Το Basic προτείνεται σε νέους έως 30 ετών και περιλαμβάνει τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις για τον τακτικό έλεγχο της υγείας.

Το Standard είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν έναν πιο εκτενή έλεγχο της υγείας τους με πιο εξειδικευμένες προληπτικές εξετάσεις.

Το Premium είναι το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο προληπτικών εξετάσεων με πάνω από 20 εξετάσεις για εξειδικευμένες ανάγκες παρακολούθησης της υγείας.

Στα χέρια και το κινητό σας

Με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της Generali όχι μόνο εξατομικεύετε την ασφάλεια υγείας αλλά την έχετε στα… χέρια σας. Κυριολεκτικά!

Με το My e-Doctor, ο γιατρός «έρχεται» στο κινητό σας!

 • Μπορείτε να κάνετε τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων
 • Να λάβετε μια πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων σας όπου κι αν βρίσκεστε
 • Να κλείσετε ραντεβού με γιατρό ή διατροφολόγο
 • Να δημιουργήσετε τον προσωπικό ιατρικό σας φάκελο.

Και το My Health IQ είναι ένας ψηφιακός σύμβουλος υγείας στο κινητό σας! Μπορείτε να καταγράψετε τις δραστηριότητες, τις συνήθειες και σημαντικούς δείκτες της υγείας σας σε ένα app και να παρακολουθείτε το προσωπικό σας σκορ υγείας και να το βελτιώσετε με εξατομικευμένες συμβουλές!

Και βέβαια, μέσα από το My Generali μπορείτε:

 • Να υποβάλετε νέα αιτήματα και να παρακολουθείτε την πορεία τους
 • Να αποκτήσετε πρόσβαση στις παροχές και τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου σας
 • Να καλέσετε άμεσα βοήθεια
 • Να κάνετε τις πληρωμές σας εύκολα και γρήγορα
 • Να επικοινωνήσετε άμεσα με τον ασφαλιστή σας.

Και επειδή η άσκηση σημαίνει υγεία, με το Fitness και ευεξία έχετε υπηρεσίες που βελτιώνουν την ψυχική και σωματική σας υγεία!

 • Μπορείτε να κάνετε γυμναστική από την άνεση του σπιτιού σας με το My e-Gym
  Να απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους διατροφολόγους της Affidea για ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο και
 • Να λάβετε καθοδήγηση από επαγγελματίες ψυχικής υγείας σε συνεργασία με την Μelapus.
 • Σε κάθε βήμα για να φτιάξετε το πρόγραμμα που είναι καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας, θα υπάρχει δίπλα σας ένας εξειδικευμένος σύμβουλος για να εξηγήσει, να εξυπηρετήσει και να σας κατευθύνει στην ιδανική λύση.

Εσείς; Θα πατήσετε On για την ασφάλεια υγείας στα μέτρα σας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share