Μιχαήλ Ταμπακάκης για το «Μαύρο Ρόδο»: θα μπορούσε πολλά να γίνουν σεναριακά με τον έρωτα του Πέτρου και της Ελισσάβετ

Author

Categories

Share

«Ο στόχος μου σε κάθε μου νέα δουλειά, θέλω να μην είμαι ίδιος αλλά διαφορετικός», είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μιλάει για τις εξελίξεις της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και για τον έρωτα με την Ελισσάβετ.

«Πιστεύω πως τον μπαμπά της Ελισσάβετ θα τον έχω σύμμαχο για πάντα. Πιστεύω πως θα μπορούσε πολλά να γίνουν σεναριακά με τον έρωτα του Πέτρου και της Ελισσάβετ. Εμένα με πείθω πως ζούμε και οι δύο τον έρωτα. Και ο κόσμος μας στηρίζει.

Είναι ένας αγνός έρωτας, χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας να επικοινωνείς με τους συναδέλφους σου. Εγώ το θεωρώ δώρο που κάνω τις σκηνές με τη Φωτεινή».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αναφέρει πως με την συμπρωταγωνίστριά του συζητούν τα επεισόδια και τις εξελίξεις, λέγοντας πως εκείνοι θα ήθελαν να είναι ακόμη πιο έντονος ο έρωτάς του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα και την πρώτη φορά που ένοιωσε αυτά τα συναισθήματα.


«Πρώτη φορά ένιωσα ερωτευμένος στο Γυμνάσιο. Προς το Λύκειο άρχισα να είμαι πιο εξωστρεφής», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας: «Είμαι ανοιχτός στους ρόλους. Με ιντριγκάρουν οι πιο δύσκολοι ρόλοι.

Ο ρόλος του Πέτρου, που είναι ερωτευμένος, θεωρώ πως είναι δύσκολος. Ο λόγος είναι επειδή ο καθένας βιώνει διαφορετικά τον έρωτα. Μου αρέσουν οι ρόλοι που είναι πιο κακοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share