Μίλτος Τεντόγλου: Τι ώρα είναι ο τελικός του μήκους και ποιο κανάλι θα τον μεταδώσει

Author

Categories

Share

Η τέταρτη και τελευταία ημέρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης περιλαμβάνει δυο ελληνικούς τελικούς. Ο Μίλτος Τεντόγλου θα προσπαθήσει να μας φτιάξει την ημέρα, δίνοντας το πρωί της Κυριακής (05.03) “μάχη” για ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο.

Ψάχνοντας μια ακόμα… χρυσή διάκριση, ο Μίλτος Τεντόγλου μετέχει το πρωί της Κυριακής (05.03.2023) στον τελικό του μήκους, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη έφτασε στην Κωνσταντινούπολη σε πολύ καλή κατάσταση και με την προσδοκία να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου χρυσού διαδοχικού μεταλλίου του στη διοργάνωση, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλος άλτης στην ιστορία του θεσμού.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει πετύχει φέτος 8,41 μ. στη διάρκεια του μίτινγκ στο Λιεβέν σε μια διοργάνωση όπου είχε τέσσερα άλματα πάνω από τα 8,30 μέτρα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν είχε κανένα πρόβλημα να ολοκληρώσει με συνοπτικές διαδικασίες την παρουσία του στον προκριματικό του αγωνίσματος. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 7,91 μ. , τέσσερα εκατοστά κάτω από το όριο και στη συνέχεια “προσγειώθηκε” στα 8,03 μ. για κλείσει και τυπικά θέση στον πρωινό τελικό της Κυριακής.

Ο τελικός του μήκους των ανδρών θα ξεκινήσει στις 9:12 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3. Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18:18) θα μπει στη “μάχη” ο Εμμανουήλ Καραλής, στον τελικό του επί κοντώ των ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share