Μήνυση και από τον Μπαλαούρα για τη Folli Follie

Author

Categories

Share

Μετά τους πρώην υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Αλέξη Χαρίτση και Σταύρο Αραχωβίτη ήταν η σειρά του Μάκη Μπαλαούρα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση της Folli Follie. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα από τα πρόσωπα που ενέπλεξε ο υπάλληλος της εταιρίας στο σκάνδαλο.

Σε δήλωσή του ο Μάκης Μπαλαούρας τονίζει ότι έγινε στόχος, για ακόμη μια φορά, λάσπης και συκοφαντίας και δηλώνει βέβαιος ότι θα δικαιωθεί και για την υπόθεση της Folli Follie.

Όλη η δήλωση του Μάκη Μπαλαούρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Όπως και την προηγούμενη φορά που δικαιώθηκα και οι συκοφάντες αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, έτσι και τώρα θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον πολιτικό μου χώρο.

Για αυτό το λόγο και υπέβαλα σήμερα μηνυτήρια αναφορά για τις ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές στο πρόσωπο μου. Η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share