Μητσοτάκης από Αιγάλεω: Εφόσον προκύψει ισχυρή κυβέρνηση, η επενδυτική βαθμίδα θα είναι πραγματικότητα πριν το τέλος του χρόνου

Author

Categories

Share

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης», όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας

“Η πρώτη μας μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Αττικής δεν θα μπορούσε παρά να γίνει εδώ στο Αιγάλεω στην εκλογική μου περιφέρεια”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του, προσθέτοντας ότι στο Αιγάλεω είχε κάνει την πρώτη του πολιτική εμφάνιση πριν από 20 χρόνια.

Ο πρωθυπουργός, είπε ακόμη ότι στις 21 Μαΐου θα έρθει αυτό που προσδοκά όλη η χώρα: την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ.

Από το δυτικό τομέα ξεκινώ τον αγώνα μας. Αυτόν που θα φέρει την αυτοδύναμη ΝΔ και την αυτοδύναμη Ελλάδα. Για να κλείσουμε την πόρτα στο χθες και να την ανοίξουμε διάπλατα στο μέλλον. Όλη η Ελλάδα θα είναι μπλε.

Η δυτική Αθήνα θα γίνει και αυτή γαλάζια, όπως στα γαλάζια θα ντυθεί όλη η πατρίδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αιγάλεω.

Το βλέπω στα πρόσωπα σας, το ακούω στη φωνή σας. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Αυτά είχαμε πει πριν από 4 χρόνια. Δεν θα άλλαζα ούτε μια λέξη από εκείνα μου τα λόγια. Είμαι εδώ για να σας βεβαιώσω ότι το σύνθημα μας αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα. Το είπαμε και το κάναμε”.

“Η χώρα καθορίζει αυτόνομα την οικονομική της πολιτική. Εφόσον προκύψει ισχυρή κυβέρνηση, η επενδυτική βαθμίδα θα είναι πραγματικότητα πριν το τέλος του χρόνου”, συνέχισε. 

“Η Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2019. Έχουμε δημοσιονομικό πλεόνασμα το 2022”.

Δείτε live την προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share