Μωρό πέθανε στα σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας

Author

Categories

Share

Ένα μωρό ενός έτους από τη Συρία πέθανε στο δάσος κοντά στα σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας, ανέφερε η μη κυβερνητική οργάνωση Πολωνικό Κέντρο Διεθνούς Βοήθειας (Polish Center for International Aid).

Η ΜΚΟ ενημερώθηκε ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος που βρισκόταν στο δάσος χρειαζόταν ιατρική βοήθεια. Όπως αποδείχθηκε στο σημείο βρίσκονταν τρία άτομα – ένας νεαρός άνδρας και ένα ζευγάρι – που χρειάζονταν ιατρική βοήθεια και βρίσκονταν στο δάσος για ενάμιση μήνα.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ, ο νεαρός άνδρας υπέφερε από πόνους στην κοιλιά. Υπέφερε από πείνα και ήταν αφυδατωμένος. Το ζευγάρι, με προέλευση από τη Συρία, έχρηζε βοήθειας. Ο άνδρας είχε εκδορές στο χέρι και η γυναίκα τραύμα από μαχαίρι στην κνήμη.

«Το ενός έτους παιδί τους πέθανε στο δάσος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το κέντρο.

Νωρίτερα σήμερα, η Άννα Μιχάλσκα, εκπρόσωπος της πολωνικής συνοριοφυλακής, δήλωσε ότι πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας που επιχείρησαν να περάσουν από τα σύνορα της Λευκορωσίας στην Πολωνία κατά τη διάρκεια της νύχτας νοσηλεύονται σε πολωνικά ιατρικά κέντρα.

Η οικογένεια αποτελούνταν από μια γυναίκα, έναν άνδρα και τρία παιδιά ηλικίας επτά, οκτώ και εννέα ετών. Σύμφωνα με τη Μιχάλσκα, η υγεία όλων των μελών της οικογένειας αυτή τη στιγμή είναι σε καλή κατάσταση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share