Μύκονος: Διάσημο beach club έγινε τραγούδι από τον τράπερ «Trannos» – Δείτε τα γυρίσματα

Author

Categories

Share

Τα διάσημα σε όλη την υφήλιο πάρτυ του Tropicana αποτέλεσαν έμπνευση για τον Έλληνα τράπερ Trannos ώστε να κυκλοφορήσει ένα άκρως καλοκαιρινό και διασκεδαστικό τραγούδι με τίτλο το όνομα του πασίγνωστου beach club της Μυκόνου!

Και πού άλλου θα μπορούσε να γυριστεί το videoclip του συγκεκριμένου κομματιού; Μα φυσικά στο ίδιο το Tropicana! Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στα γυρίσματα και σας δίνει μια γεύση. Οι παραγωγές του Trannos, του παιδιού από τις φτωχογειτονιές των δυτικών προαστίων, έχουν κατακτήσει ήδη μεγάλη μερίδα του νεανικού κοινού αναδεικνύοντάς τον σε έναν πολύ επιτυχημένο καλλιτέχνη για τα εγχώρια μουσικά δεδομένα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ενδεικτικά, το official videoclip του τραγουδιού “AMG” έχει 13 εκατομμύρια προβολές στο YouTube ενώ το visualiser του “Coco” έχει 17 εκατομμύρια προβολές! Άλλες μεγάλες επιτυχίες του είναι το “Madame” σε συνεργασία με τους Kings, το “Oplo” σε συνεργασία με τον Light και το “Lamogia” με Jitano και Thug Slime.

Το νέο κομμάτι “Tropicana” αναμένεται από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του να κατακτήσει την κορυφή στα YouTube trends και στο Greek Spotify και να γίνει viral στο Tik-Tok και στα social media!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share