Μυρτώ Αλικάκη: Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση και έχω βιώσει πολλές δυσκολίες

Author

Categories

Share

Η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, ήταν καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της αλλά και για τη συμμετοχή της στην καθηλωτική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για το γεγονός ότι στη δουλειά της είναι «χαμαιλέων», και μπορεί και προσαρμόζεται σε κάθε ρόλο. «Υπάρχουν πράγματα που σε δυσκολεύουν, μου έχει συμβεί αυτό σε μία ταινία που λεγόταν «Κλέφτες» του Μάκη Παπαδημητράτου, μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ήρθε ο Πέτρος και μου είπε περιχαρής ότι μας πρότειναν να παίξουμε σε αυτή την ταινία, και το διάβασα και είπα «δεν μπορώ να το κάνω». Ήταν μία γυναίκα που έκανε ναρκωτικά, έτσι μέσα σε μία κατάσταση πολύ σεξουαλική, και του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω.

Τελικά με έπεισε και το έκανα. Δεν ξέρω εάν το έκανα καλά, αλλά το έκανα, το προσπάθησα. Μου φάνηκε ξένο, δεν είχα τις αντίστοιχες προσλαμβάνουσες για να μπορέσω να το κάνω, δεν φοβήθηκα για την εικόνα μου», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

«Είναι ενδιαφέρον και πολύ ανακουφιστικό να έχεις μόνο αυτό, το να φαίνεται μόνο το πρόσωπό σου, γιατί έχεις μόνο αυτό. Και αυτό σημαίνει το μέσα σου. Είναι μέχρι να αντιληφθείς το τι φοράς. Στην αρχή ήμουν έξω από τα νερά μου όταν φόρεσα τα ράσα, μετά τα φορούσα και ένιωθα ότι είμαι αυτή η γυναίκα. Είναι λες και με το που τα φοράς γίνεσαι ένας άλλος», ανέφερε σε άλλο σημείο της συν έντευξής της η Μυρτώ Αλικάκη.

«Θέλω να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα. Έχω πει «όχι» σε πράγματα. Λέω όχι εκεί που δεν αισθάνομαι εμπιστοσύνη με το περιβάλλον. Έχει τύχει να πω όχι σε σειρά που έκανε επιτυχία. Αλλά δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τους συντελεστές», αποκάλυψε.

«Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση και έχω βιώσει πολλές δυσκολίες και στην οικογένειά μου που με έχουν μάθει να ιεραρχώ τα πράγματα. Δεν στεναχωριέμαι για πράγματα που είναι δευτερεύουσας σημασίας», αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη.

Για τον γιο της που θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής σχολίασε πως, «με ρωτάει πράγματα γιατί έχει ένα ενδιαφέρον να μαθαίνει για τους γονείς του, είναι ένα παιδί ο Δημήτρης που του αρέσει να κάνει ερωτήσεις.

Πιστεύω ότι στην ζωή δεν έχει νόημα να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Με έχει ρωτήσει ο γιος μου εάν έχω βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, Είναι παιδί που είναι μέσα στα πράγματα», σημείωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share