Να δοθούν απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του μοιραίου σταθμάρχη ζητά η Πόπη Τσαπανίδου

Author

Categories

Share

Απαντήσεις σε καίρια ζητήματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μέσω της Πόπης Τσαπανίδου. Αφενός στα έργα ασφάλειας και αφετέρου στην πρόσληψη του σταθμάρχη Λάρισας.

Όπως επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, το ένα ερώτημα σχετίζεται με τη σύμβαση ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡAIΝΟΣΕ και το δεύτερο αφορά τον μοιραίο σταθμάρχη.

«Οι ώρες είναι δύσκολες, όμως από τις δημοσιογραφικές έρευνες προκύπτουν δύο κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου. «Το πρώτο σε σχέση με τη σύμβαση ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡAIΝΟΣΕ. Γιατί τελικά διαγράφηκε η υποχρέωση του ελληνικού Δημοσίου να ολοκληρώσει τα έργα ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα χαρίστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια στην ιδιωτική εταιρεία;», σημειώνει. «Το δεύτερο σχετικά με το μοιραίο σταθμάρχη. Πώς τοποθετήθηκε σε μία κομβική θέση παρανόμως, ενώ το όριο ηλικίας δεν του το επέτρεπε; Τι κρύβεται πίσω από τη φωτογραφική υπουργική απόφαση;», συνεχίζει.

Η κ. Τσαπανίδου τονίζει ότι «οι συγκεκριμένες ειλικρινείς απαντήσεις συνιστούν σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειές τους, στην αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share