Νάσος Ηλιόπουλος κατά Γιάννη Οικονόμου: Κοροϊδεύει τον κόσμο, δίνει ασυλία στην αισχροκέρδεια

Author

Categories

Share

Δριμύτατη επίθεση στον Γιάννη Οικονόμου, για όσα ανέφερε στην απάντησή του στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για χυδαιότητα και ασυλία σε κερδοσκοπία και αισχροκέρδεια.

«Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει αφήσει τους πολίτες ανυπεράσπιστους απέναντι στο κύμα ακρίβειας νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πολίτες», ανέφερε αρχικά ο Νάσος Ηλιόπουλος στη δική του απάντηση στον Γιάννη Οικονόμου.

Και πρόσθεσε για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Προσπαθεί πίσω από την χυδαιότητα του να κρύψει την άρνηση της κυβέρνησης να λάβει τα συγκεκριμένα μέτρα στήριξης που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Συνεχίζει να δίνει ασυλία στην κερδοσκοπία και την αισχροκέρδεια.

Εκεί που όμως ξεπερνάει κάθε όριο είναι όταν υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δικαιολογεί την ρωσική εισβολή. Δεν περιμένουμε όμως να έχει την οποιαδήποτε σχέση με την αλήθεια ο άνθρωπος που διακινεί ψεύτικα κυβερνητικά έγγραφα στην αγωνία του να μαζέψει καμιά ψήφο».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στις εκλογές, λέγοντας: «Όσο για τις εκλογές, όπως κυνικά είπε χθες ο κ. Πέτσας, η κυβέρνηση δεν τις επιλέγει γιατί γνωρίζει ότι ο κόσμος αδυνατεί να βγάλει τον μήνα και θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση.

Ας μην ανησυχεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο λογαριασμός από την κοινωνία έχει ήδη σταλεί. Όσο και αν προσπαθήσουν, σε αντίθεση με τα χρέη τους στις τράπεζες, αυτό τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share