Νατάσα Καραμανλή: Το συγκινητικό βίντεο με τα δίδυμα παιδιά της που έγιναν 18

Author

Categories

Share

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ευχήθηκε δημόσια στα δίδυμα παιδιά, που σήμερα ενηλικιώνονται.

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή, σύζυγος του πρώην πωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, εκτός από μια λαμπρή επιστήμονας, που τα τελευταία χρόνια βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, με νέες μεθόδους και μεγάλη αφοσίωση, είναι πάνω απ΄ όλα μητέρα.

Η γοητευτική σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ευχήθηκε δημόσια στα δίδυμα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη, που σήμερα ενηλικιώνονται με τα πιο γλυκά και συγκινητικά λόγια αλλά και με ένα ακόμα πιο συγκινητικό βίντεο από την ημέρα που εκείνη και ο Κώστας Καραμανλής τα πήραν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, την πρώτη τους μέρα στο σχολείο,τα μέχρι σήμερα.

Η Νατάσα Καραμανλή, έγραψε:

«Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18.

Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.

Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας…αξία ανεκτίμητη!!!!», αναφέρει στο δημόσιο μήνυμά της στο Instagram η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share