ΝΔ: Aποδείχθηκε ότι ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Author

Categories

Share

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Παύλο Πολάκη, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλέξη Τσίπρα».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, μετά την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», προστίθεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Γαϊτάνης: Περιμένουμε και την αυτοκριτική των Τσίπρα – Σπίρτζη 

«Λέει ο κ. Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματός του: “…. Και παρά το γεγονός ότι η αυτοκριτική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κομματικής λειτουργίας της αριστεράς, δεν τη βλέπουμε συχνά. Και αυτό όντως αποτελεί πράξη πολιτικής”», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Τάσος Γαϊτάνης.

«Περιμένουμε λοιπόν από τους κ.κ. Τσίπρα και Σπίρτζη την αυτοκριτική τους για τις δικές τους τεράστιες ευθύνες στην διαχείριση του ελληνικού σιδηροδρόμου στην περίοδο 2015-2019», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share