ΝΔ για αποκαλύψεις Καλογρίτσα: «Βαλίτσες με λεφτά υπήρχαν την περίοδο Novartis, αλλά μάλλον κατέληγαν στον ΣΥΡΙΖΑ»

Author

Categories

Share

Να πάρει θέση καλεί η Νέα Δημοκρατία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δύο 24ωρα μετά την κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ευθαλία Διαμαντή είπε στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016, για τσάντες με χρήματα που κατέληγαν στο τότε κυβερνών κόμμα.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι «περιμένουμε (σ.σ. από τον κ. Τσίπρα) να μας απαντήσει αν θα μηνύσει τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα και τον κ. Καλογρίτσα για τις τσάντες με τα εκατομμύρια που καταγγέλλεται ότι κατέληγαν στο κόμμα του μέσω του δικού του Τσουκάτου, κ. Παππά».

Η ανακοίνωση της Πειραιώς:

«Σχεδόν 48 ώρες μετά τις αποκαλύψεις της γραμματέως Καλογρίτσα (σ.σ. κ. Ευθαλία Διαμαντή) και 24 ώρες μετά τη δήλωση του ίδιου του κ. Καλογρίτσα ότι αν μηνυθεί θα αποκαλύψει και τα υπόλοιπα, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Περιμένουμε να μας απαντήσει αν θα μηνύσει τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα και τον κ. Καλογρίτσα για τις τσάντες με τα εκατομμύρια που καταγγέλλεται ότι κατέληγαν στο κόμμα του μέσω του δικού του Τσουκάτου, κ. Παππά. Τελικά βαλίτσες υπήρχαν την περίοδο Novartis, αλλά μάλλον κατέληγαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share