ΝΔ για Γιάννη Ραγκούση: Ο Αλέξης Τσίπρας δε μπορεί να κρύβεται μετά τις νέες αποκαλύψεις

Author

Categories

Share

Νέα «επίθεση» προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Ραγκούση εξαπολύει η ΝΔ μετά και από νεό δημοσίευμα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ δημοσιεύτηκε με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδα «Απογευματινή», η οποία κάνει λόγο για απάτες του Γιάννη Ραγκούση στην υπόθεση της βίλας στην Πάρο.

Ήδη ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε το δημοσίευμα κάνοντας λόγο για «βρώμικη και πλαστογραφημένη επίθεση από το σύστημα Μητσοτάκη».

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας δε μπορεί να κρύβεται άλλο μετά συγκλονιστικές – όπως λέει – αποκαλύψεις που φέρουν τον κ. Ραγκούση να έχει προσλάβει πλασματικά τα παιδιά του στη βίλα, προκειμένου να φαίνονται αυξημένα τα έξοδα.

Όπως αναφέρει, εάν ο κ.Τσίπρας εξακολουθήσει να καλύπτει τον κ. Ραγκούση, θα αποδείξει ποιο πραγματικά είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Μετά το σημερινό, άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται πίσω από το πέπλο σιωπής που επέβαλε εδώ και μια εβδομάδα στα στελέχη του για την προκλητική συμπεριφορά του Τομεάρχη Διαφάνειας του κόμματός του.

Ας βάλουμε τα πράγματα όμως σε μια σειρά.

Ο κ. Τσίπρας δεν αντέδρασε όταν σε όλο το πανελλήνιο αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Ραγκούσης, ενώ ήταν Δήμαρχος Πάρου εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα άτοκου δανεισμού για την κατασκευή πρώτης κατοικίας από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας για να κατασκευάσει ως δήθεν «κοινωνικά αδύναμος» βίλα 200τμ. με πισίνα, η οποία τελικά εξελίχτηκε με τον καιρό σε βίλα 450τμ. με πισίνα και γήπεδο τένις που ενοικιάζεται έναντι 14.000 ευρώ την εβδομάδα.

Δεν αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο κ. Ραγκούσης δήλωσε μόλις 7.000 ευρώ στη χρήση του 2018 και εν συνέχεια απολύτως τίποτα ως έσοδο από την ατομική του επιχείρηση στο πόθεν έσχες του, αποκρύπτοντας προφανώς εισοδήματα που αφορούν την εμπορική εκμετάλλευση της βίλας που έφτιαξε με το δάνειο του ΟΕΚ, το οποίο αφού έλαβε το αποπλήρωσε με κούρεμα 40%.

Δεν αντέδρασε ούτε όταν ο κ. Ραγκούσης δεν αιτιολόγησε πού βρήκε τα χρήματα για να αποπερατώσει αυτήν την προκλητικής χλιδής έπαυλη, καθώς είναι προφανές ότι τα 120.000 ευρώ, που συνολικά λέει ότι πήρε με δάνεια, δεν αρκούν για την κατασκευή ενός τέτοιου ακινήτου σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου.

Τότε δεν αντέδρασε. Τώρα όμως;

Τί θα κάνει σήμερα ο κ. Τσίπρας μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που φέρουν τον κ. Ραγκούση να προσλαμβάνει πλασματικά δύο παιδιά του και να τα δηλώνει ως υπαλλήλους στην ατομική του επιχείρηση, με αποτέλεσμα αφενός να αυξάνει τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης του, και συνεπώς να πληρώνει λιγότερο φόρο, και αφετέρου τα παιδιά του να είναι δικαιούχοι και να λαμβάνουν ακόμη και σήμερα εποχικό επίδομα ανεργίας;

Αυτό είναι τελικά το υπόδειγμα πολιτικής συμπεριφοράς που ο ΣΥΡΙΖΑ πρεσβεύει;

Ας αντιληφθεί επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από το δάχτυλό του.

Αν μετα από όλα αυτά εξακολουθήσει να καλύπτει τον κ. Ραγκούση, θα αποδείξει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ποιο πραγματικά είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται ότι έμαθε να πολιτεύεται στα κότερα, να κολυμπάει στις πολυτελείς πισίνες και να γεύεται το χαβιάρι με τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος κ. Τσίπρα.

ΥΓ: Άραγε, το σημερινό παραλήρημα του κ. Ραγκούση που συνομολογεί όλες τις πράξεις που του αποδίδονται, το συμμερίζεται ο κ. Τσίπρας;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share