Νέα Δημοκρατία για Folli Follie: Όσο δε απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τα νταραβέρια

Author

Categories

Share

«Ο ΣYΡΙΖΑ συνεχίζει να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα», τονίζει η Νέα Δημοκρατία για τη υπόθεση Folli Follie καθώς η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή των κ.κ. Μπαλαούρα, Φλαμπουράρη, Χαρίτση και Αραχωβίτη συνεχίζονται και πλέον «αγγίζουν» και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ας αφήσει τα πολλά λόγια και ας δώσει απαντήσεις για τα στελέχη του που εμφανίζονται ως “υποστηρικτές” προφυλακισμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι “υπερέβαλαν εαυτόν για τον όμιλο”, για “τα κονδύλια” που θα κάλυπταν τις “ανάγκες” τους, για τις “παρεμβάσεις” στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τις καθυστερήσεις, την “ευνοϊκή μεταχείριση” και την “κατάθεση” τροπολογιών στην εταιρεία πριν κατατεθούν στη Βουλή. Κι όλα αυτά φυσικά “δένουν” με το γεγονός ότι ως κυβέρνηση “έπαιζαν καθυστέρηση” όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, κάνοντας πλάτες στους επιχειρηματίες», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της για το θέμα της Folli Follie η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι «όσο δεν απαντούν επιβεβαιώνουν πως τα νταραβέρια με υπόδικους επιχειρηματίες και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Folli Follie είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων του “μαγαζιού” ή ένα ακόμα “outsourcing”…».

Πηγή: newsit.gr

Author

Share