Νέα Σελήνη: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Θα μπορούσες να ονειρεύεσαι μακροπρόθεσμους στόχους, προσωπικούς ή καριέρας με τη νέα Σελήνη στον τομέα της ευθύνης και της φήμης σου, ανοίγοντας τον δρόμο για νέα ξεκινήματα.

Ένα ευχάριστο συναίσθημα αναζωογόνησης σε οδηγεί σε μικρές αλλαγές και λεπτομέρειες οι οποίες χρειάζονται προσοχή παρόλα αυτά. Ίσως αποφασίσεις να δεσμευτείς σε ένα έργο, εγχείρημα ή μελέτη. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και νέες γνωριμίες ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος: Με τη σημερινή νέα Σελήνη κάνεις μια συμβολική νέα αρχή και απολαμβάνεις ισχυρότερη εστίαση στο πνεύμα και στον τρόπο που θα σου επιτρέψει να αναπτυχθείς, να εξερευνήσεις και να επεκταθείς.

Γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να σε ωθήσουν να βγεις από τις ζώνες της άνεσής σου και τις ρουτίνες. Οι δεσμεύσεις ή οι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτό το διάστημα θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα. Ο έρωτας και το φλερτ λειτουργούν αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου.

Λέων: Με τη σημερινή νέα Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου είσαι σε καλή κατάσταση για να ρίξεις επιπλέον ενέργεια σε ένα έργο ή μια έρευνα τις επόμενες εβδομάδες.

Σε παρακινεί να κάνεις νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με το συναίσθημα, τους στενούς δεσμούς και τα όνειρά σου. Με τον Ερμή και τον Κρόνο να ενώνονται στον τομέα των συνεργασιών σου, σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις μπορεί να είναι ισχυρές και ελπιδοφόρες. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, προετοιμάσου για γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά.

Παρθένος: Έχεις περισσότερο θάρρος από το συνηθισμένο για να γκρεμίσεις τα τείχη ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον τομέα των συνεργασιών σου.

Θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις μια νέα προοπτική για τη ζωή σου μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου. Οι τρέχουσες συνθήκες ωστόσο υποστηρίζουν -αν όχι επιβάλλουν, συμβιβασμούς, διαπραγματεύσεις και δίνουν νέα πνοή στις φιλίες. Θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή προσπάθησε να τα διαχειριστείς με τη λογική.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share