Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος στο πλευρό του γιου τους – «Είμαι παιδί ΑμΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου»

Author

Categories

Share

Γνωστοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν παιδιά ΑΜΕΑ. Στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα ποδοσφαίρου βρέθηκαν  η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος, μαζί με τον γιό τους.

Η Νένα Χρονοπούλου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος, στις δηλώσεις τους στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», τόνισαν μεταξύ άλλων πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε όλοι κοντά στα παιδιά ΑμΕΑ και να προσπαθούμε για τα δικαιώματά τους, που είναι ακριβώς τα ίδια με όλων των υπολοίπων.

Στην κάμερα της εκπομπής εμφανίστηκε για πρώτη φορά και ο 18χρονος γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος ο οποίος είναι παιδί ΑμΕΑ και δήλωσε: «Είμαι παιδί ΑμΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου. Είμαι παιδί άγγελος».

«Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή», είπε στη συνέχεια συγκινημένη η Νένα Χρονοπούλου, αναφερόμενη στη σχέση με τον γιο της αλλά και τον σύντροφό της, Τάσο Μητρόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share