Νένα Χρονοπούλου: Θα ήταν εγωιστικό να κάνω δεύτερο παιδί και να αφήσω τον Χρήστο ορφανό

Author

Categories

Share

Συγκλονισιτκή κατάθεση ψυχής από τη Νένα Χρονοπούλου που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκιου.

Η Νένα Χρονοπούλου, εκτός των άλλων, μίλησε και για τον γιο της, Χρήστο, για τον οποίο όπως είπε νιώθει ιδιαίτερη υπερήφανη και πως και εκείνος δείχνει να είναι ευτυχισμένος καθώς ποτέ δεν προσπάθησε να τον κρύψει από τον περίγυρό της παρά το όποιο πρόβλημα μπορεί να έχει.

Η Νένα Χρονοπούλου εξήγησε ακόμη και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην κάνει δεύτερο παιδί, κάτι που δεν έχει μετανιώσει στιγμή μέχρι σήμερα.

«Δε θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα.

Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας.

Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου.

Επειδή λοιπόν κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω.

Όπως λοιπόν προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί.

Κι αν κάτι δε πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί, κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω» είπε η Νένα Χρονοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share