Νέο -6 για τον Πανιώνιο λόγω οφειλών

Author

Categories

Share

Η κατρακύλα συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα για τον Πανιώνιο, αφού τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα της Superleague 2 λόγω οφειλών σε παίκτες.

Με -6 βαθμούς θα ξεκινήσει την πορεία του στο πρωτάθλημα της Superleague 2 ο Πανιώνιος καθώς το Διαιτητικό Δικασήριο της ΕΠΟ τιμώρησε τους “κυανέρυθρους” για τις οφειλές σε Μανοΐλοβιτς και Πηνιώτη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη του Κωνσταντίνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 177/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φιλίπ Μανόλοβιτς του Μπράνισλαβ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 164/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνιστεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας”.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share