Νέο φάουλ από Παπαδημούλη – Κατηγόρησε την Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο και μετά το «μάζεψε»

Author

Categories

Share

Για ακόμα μια φορά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης προκαλεί συζητήσεις με την στάση που κρατάει έναντι της ίδιας του της χώρας.

Ο κ. Παπαδημούλης προχώρησε σε μια ανάρτηση για το ναυάγιο της Πύλου την οποία όμως λίγη ώρα μετά «διόρθωσε».

Η αρχική ανάρτηση ανέφερε: Το πολύνεκρο ναυάγιο #Πύλος με πρόσφυγες κ μετανάστες, πλήττει τις ευρωπαϊκές αξίες και εκθέτει την Ελλάδα για τις ευθύνες της στη διάσωσή τους. Ε/Β από την Αριστερά, τους Πράσινους κ τους Σοσιαλιστές λέμε: Όχι άλλοι υγροί τάφοι στα νερά της Μεσογείου. Στρασβούργο, 15/6/2023

Στην διορθωμένη ανάρτηση γράφει: Το πολύνεκρο ναυάγιο #Πύλος με πρόσφυγες κ μετανάστες, πλήττει τις ευρωπαϊκές αξίες και εκθέτει όσους είχαν ευθύνη & δυνατότητα για τη διάσωσή τους. Ε/Β από την Αριστερά, τους Πράσινους κ τους Σοσιαλιστές λέμε: Όχι άλλοι υγροί τάφοι στα νερά της Μεσογείου. Στρασβούργο, 15/6/2023

Το αρχικό tweet

Η «διορθωμένη» ανάρτηση

Η αντίδραση από τη ΝΔ ήρθε από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλο Μαρινάκη.

«Ο κ. Παπαδημούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν για ακόμα μια φορά να συκοφαντήσουν διεθνώς τη χώρα μας.
Την ώρα που οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος δίνουν σκληρό αγώνα στη θάλασσα για να σώσουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, ο κ. Παπαδημούλης συνεχίζοντας τις απαράδεκτες δηλώσεις μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διασύρει διεθνώς την χώρα μας επιρρίπτοντας στο Λιμενικό «ευθύνες στη διάσωση».
Δεν διστάζει να εργαλειοποιήσει πολιτικά το τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου που συντάραξε την ελληνική κοινωνία», τονίζει ο κ. Μαρινάκης.

Και καταλήγει: «Δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εγκληματικά δίκτυα των διακινητών που θέτουν σε κίνδυνο απελπισμένους ανθρώπους, αλλά στοχοποιεί τους διασώστες. Τα άθλια δίκτυα διακινητών πρέπει να βρουν την απάντηση που τους αξίζει και αυτό γίνεται μόνο μέσα από μια συνεκτική ευρωπαϊκή πολιτική, την οποία η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει σταθερά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share