Νίκος Ανδρουλάκης: Το φετινό Πάσχα είναι για όλους διαφορετικό μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Author

Categories

Share

Το δικό του μήνυμα για το Πάσχα έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σημείωσε: «Το αναστάσιμο φως ας σημάνει μια πραγματικά νέα αρχή. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επεσήμανε πως «το φετινό Πάσχα είναι για όλους μας διαφορετικό μετά την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους στα Τέμπη».

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι μετά από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο.

«Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά.

Έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, που ζουν με την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και τον φόβο για την επόμενη ημέρα. Που έρχονται αντιμέτωποι με τη διαρκή διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και του αποκλεισμού από μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Έχουμε χρέος να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις έχοντας στο επίκεντρο όλους εκείνους, που στερούνται τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού συστήματος δημόσιας υγείας ή βλέπουν τα παιδιά τους να αδικούνται από ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που υποβαθμίζεται αντί να τα προετοιμάζει για την γεμάτη προκλήσεις εποχή μας.

Χρονιά πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share