Νίκος Γκάλης: «Ευχαριστώ την ΕΟΚ και για την τιμή που μου επιφυλάσσει – Ήθελα να κάνω την Ελλάδα περήφανη»

Author

Categories

Share

Ο Νίκος Γκάλης μέσω social media θέλησε να ευχαριστήσει την ΕΟΚ για την απόφαση να τιμήσει τον ίδιο αναφορικά με την προσφορά του στο μπάσκετ, στο φιλικό της Εθνικής Ανδρών απέναντι στην Σλοβενία στις 4 Αυγούστου.

Ο Νίκος Γκάλης ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής μπάσκετ της ιστορίας θα τιμηθεί από την ομοσπονδία για την προσφορά του στο άθλημα, στο σπουδαίο φιλικό που θα δώσει η Εθνική ανδρών, απέναντι στην Σλοβεία στις 4 Αυγούστου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μέσω μηνύματος στα social media o Νίκος Γκάλης ευχαρίστησε την ΕΟΚ για την κίνηση της, αναφέροντας παράλληλα πως ήθελε να κάνει την χώρα μας περήφανη, πραγματοποιώντας τα όνειρα του.

Τα λόγια του Νίκου Γκάλη

«Ευχαριστώ πολύ την ΕΟΚ και τον Πρόεδρό της για την τιμή που μου επιφυλάσσουν στις 4 Αυγούστου.

Το να τιμάται ένας αθλητής για την αθλητική και κοινωνική του προσφορά από την αθλητική του οικογένεια έχει ιδιαίτερη αξία, επειδή θέλω να πιστεύω ότι δίνει χαρά σε μια κοινωνία, την ελληνική, που νιώθω περήφανος ως κομμάτι της, γιατί προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη περήφανη, γιατί ονειρεύτηκα μαζί της και προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη να ονειρευτεί μαζί μου και να πιστέψει στα δικά της όνειρα.

Σήμερα, 36 χρόνια μετά από εκείνη την επιτυχία μιας ομάδας που έκανε έναν λαό να πιστέψει στον εαυτό του, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κάνουμε περήφανη την ομάδα, την οικογένεια, τη χώρα, εμάς τους ίδιους», ανέφερε το «τιτίβισμα» του Νίκου Γκάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share