Νίκος Μαυραγάνης: Υφυπουργός ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δίνει συμβουλές για το πρόστιμο των 100 ευρώ

Author

Categories

Share

Πρακτικές… συμβουλές σε όσους άνω των 60 ετών και παραμένουν ανεμβολίαστοι εν μέσω πανδημίας κορονοϊού δίνει ο πολιτικός Νίκος Μαυραγάνης, ώστε να αποφύγουν το πρόστιμο των 100 ευρώ ανά μήνα… Ο κ. Μαυραγάνης αγνοώντας την εκατόμβη νεκρών που καταγράφει καθημερινά η χώρα μας αναφέρει πως οι άνω των 60, θα μπορούσαν απλά να «τραβήξουν» τα χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Μαυραγάνης, που δίνει συμβουλές για τον πρόστιμο του κορονοϊού, είναι πρόεδρος του ΕΝΩΝΩ, ενώ υπήρξε μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και διετέλεσε μάλιστα και υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην υφυπουργός περιγράφει τον τρόπο αναλυτικά ως εξής: «Θα πρέπει οι Έλληνες πολίτες να ξέρουν… και εδώ δίνω μία χρηστική συμβουλή ως νομικός, ότι αυτοί, οι οποίοι διαθέτουν κάποια χρήματα στην τράπεζα στο λογαριασμό, που μπαίνει η σύνταξή τους, γιατί μιλάμε για άνω των 60, που συνήθως είναι συνταξιούχοι, θα πρέπει εντός 24ώρου ίσως να παίρνουν τα χρήματα από τις τράπεζες ώστε με αυτόν τον τρόπο να μην υπάρχει δυνατότητα ένα κράτος να σου πάρει τα 100 ευρώ το μήνα. Έτσι, λοιπόν αυτή είναι η συμβουλή, που δίναμε πάντοτε εμείς οι δικηγόροι σε αυτούς, οι οποίοι είχαν κάποιο χρέος, μικρό χρέος κάτω από 1.250 ευρώ ανά μήνα σε μία τράπεζα. Να καταστήσουν λοιπόν τον λογαριασμό τους ακατάσχετο λογαριασμό μέσα από τη διαδικασία, που νομίμως υπάρχει, είναι δικαίωμά τους, αυτό λοιπόν συμβουλεύω, και να αποσύρουν εντός του 24ώρου πάντοτε τα χρήματα, τα οποία μπαίνουν μέσα ως μισθός ή ως σύνταξη».

Ο Μπιλ Γκέιτς και τα εμβόλια

Ο ίδιος σε παλαιότερο βίντεο μιλούσε για τα τσιπ που υπάρχουν μέσα στα εμβόλια τα οποία έχει βάλει ο Μπιλ Γκέιτς: «Τα εμβόλια μπορούν να συνδυάζονται με μία τεχνολογία, την οποία ονόμασε Quantum Dot, κβαντική κουκίδα, και μέσα από αυτή την τεχνολογία μπορούν να αποθηκεύονται πληροφορίες σε ένα μηχανισμό νανοκαψουλών, νανοσφαιριδίων, μέσα στο ανθρώπινο σώμα, που θα εμφυτεύονται ουσιαστικά με το εμβόλιο».

Ο Μαυραγάνης μιλώντας σε συγκέντρωση ανεμβολίαστων υγειονομικών, που είναι σε αναστολή εργασίας, στο Θησείο, ανέφερε: «Ζούμε σε έναν κόσμο παραλόγου όπου εκείνοι, οι οποίοι πριν από κάποια χρόνια μίλαγαν για τη μείωση του πληθυσμού της γης ξαφνικά σήμερα θέλουν να σώσουν τον κόσμο από έναν ιό που κάποιοι λένε, όχι αδίκως, ότι μπορεί να κατασκευάστηκε στην Ουχάν της Κίνας και κάποιοι άλλοι καταγγέλλουν ότι αυτά τα σκευάσματα έχουν περίεργες συνθέσεις και πάντως προσωρινή αδειοδότηση. Και ενθυμούμε από το άρθρο 26 της σύμβασης του Οβιέδο ότι όταν τελούνται έρευνες επί ανθρώπων, δηλαδή πειράματα, αυτές μπορεί να είναι νόμιμες μόνο στην περίπτωση, που δεν υπάρχουν άλλα σκευάσματα που να μπορεί να πετύχουν το αποτέλεσμα της προστασίας της δημόσιας υγείας». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share