Νόβακ Τζόκοβιτς: «Απορρίφθηκε ιατρική εξαίρεση για το Australian Open» λένε στη Σερβία

Author

Categories

Share

Το Australian Openτο πρώτο Grand Slam για το 2022– θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου, αλλά η συμμετοχή του Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, φαίνεται πως βρίσκεται στον “αέρα”.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει τοποθετηθεί, σχετικά με το εάν έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό (έχοντας όμως εκφράσει την αντίθεση του στα συγκεκριμένα εμβόλια), δεν θα αγωνιστεί για την Σερβία στο ATP Cup και πλέον ο χώρος του τένις περιμένει με… κομμένη την ανάσα για να δει εάν το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη θα αγωνιστεί στο Australian Open.

Οι διοργανωτές του Australian Open έχουν επιβεβαιώσει την ιατρική εξαίρεση, σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των αθλητών που θα συμμετάσχουν στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, βάζοντας μια τριμελή επιτροπή από γιατρούς από τους τομείς της ανοσολογίας, των μολυσματικών ασθενειών και της γενικής ιατρικής, που θα δώσει… άδεια συμμετοχή στο Grand Slam.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα στη Σερβία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε ήδη αίτημα για να λάβει ιατρική εξαίρεση ως ανεμβολίαστος και να ταξιδέψει στην Αυστραλία, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό.

Μάλιστα, η σερβική Informer υποστηρίζει πως έχει αποκλειστική πληροφορία, μέσα από την οικογένεια του 9 φορές κατόχου του συγκεκριμένου major τίτλου. Η πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη, αλλά κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share